Wijnfestival Druif 2019

De 2de editie Druif, het jaar van Pinot Grigio was weer een groot succes! De productie & organisatie voor dit event weer met heel veel plezier mogen verzorgen. Dit smaakt naar meer!

Op naar 2020!

Dudockx Bar & Kitchen

Voor de nieuwe eigenaar & het team van Dudocks Bar & Kitchen de organisatie, productie, begeleiding, hosting & opening verzorgd van hun nieuwe restaurant. Het restaurant ligt op een prachtige locatie in Hilversum aan het water, waardoor de opening spectaculair geopend kon worden met een fly board act.

Het Gooisch Bevrijdingsfestival in Hilversum

Vrijheid vieren we samen! Het Gooisch Bevrijdingsfestival. Een openbaar publieksevent.

Een prachtige dag met een zonnetje en een grote glimlach! En dat voor meer dan 2000 man publiek! Concept, productie & organisatie samen met Foodhall MOUT. Organiseren doe je nooit alleen, maar met een heel team. Dit evenement is mogelijk gemaakt door (sponsor) ondernemers van Hilversum.

Foto’s: Tanno Witkamp, Timo Visser

Kinderdagverblijf Toppie

Voor kinderdagverblijf Toppie een prachtig middag- en avondevent mogen organiseren voor haar 20 jarig bestaan. s middags 300 ouders en kids, en s avonds 200 gasten, personeel en relaties.

2 thema’s, 2 stijlen, optredens, hapjes & drankjes in stijl van het thema.

Gooisch Waterfestijn

 

Een feest van waterglijbanen, schuimbaden, springkussens en meterslange buikschuifbanen. Meer dan 500 kinderen vanuit het hele Gooi zijn hier op afgekomen.

Concept ontwikkeling, productie en uitvoering.

Opdrachtgever: Foodhall Mout, Hilversum

Hilversum Alive 2018

 

Voor Hilversum Alive editie 2018 hebben we sponsoring binnen gehaald en de organisatie en productie van een aantal podia geregeld.

Opdrachtgever: Stichting Hilversum Alive

Wijnfestival Druif

 

Het eerste, grootschalige wijn festival in ’t Gooi. Acht wijnhandelaren uit Hilversum die hun bijzondere wijnen schenken, heerlijk eten, live muziek. Een nieuwe traditie is gestart. We zien u graag terug in 2019!

Opdrachtgever: Il Divino Wijnhandel, Hilversum

Fundraising en Lustrumfeest 125 jaar Voetbalclub Victoria

 

Fundraising avond gehost door Tanja Kok en een interview met Kees Jansma. Onder het genot van een heerlijk diner met exclusieve wijnen werden diverse objecten geveild die gratis ter beschikking waren gesteld door diverse betrokken, Hilversumse ondernemers. De prachtige opbrengst kwam ten goede aan de vereniging en het Lustrumfeest.

En het Lustrum feest voor een van de oudste voetbal verenigingen van Nederland. Een heerlijk feest voor de leden en oudleden, voor jong en oud.

Opdrachtgever: Voetbalclub Victoria, Hilversum

Lakes Bar & Kitchen

 

Hoe zetten we Lakes weer op de kaart als toprestaurant in Hilversum? Een unieke locatie en een unieke keuken en wijnkelder. Begin 2018 diverse events georganiseerd met als doel om Lakes weer positief op de kaart te zetten bij haar potentiële klanten.

Opdrachtgever: Lakes Bar and Kitchen, Hilversum

Hilvertshof Hilversum – Beautystreet

 

Beautystreet concept ontwikkeld, geproduceerd en georganiseerd. Professionele bekende visagiste, haarstyliste, styliste en vlogster hebben in een middag meer dan 150 meiden onderhanden genomen en geadviseerd. Met op de achtergrond de muziek van een DJ.

Opdrachtgever: Kroonenberg Groep/Hilvertshof

BV Hilversum

 

Ondernemend Kerstevent voor de ‘BV Hilversum’, een verenging voor en door Hilversumse ondernemers. Heerlijk eten, drinken en netwerken in een bijzondere sfeer. Naar huis met een mooie goody bag uit handen van de Kerstman.
https://www.bvhilversum.nl/fijne-feestdagen-en-bedankt/

Opdrachtgever: BV Hilversum

Love Exchange Canal Pride Party Amsterdam

 

Afterparty op Tall ship langs de Canal Pride, waarbij we met een professioneel team een geslaagd feest hebben neergezet. Hierbij kwamen alle ingrediënten voor een feest samen. Sponsoring, artiesten, LGBTQ, gasten en productie. Aanleiding was de documentaire Love Exchange.

Opdrachtgever; 24Life / Sipke Jan Bousema

Wereldouders

 

Door snel mijn netwerk aan te spreken, mede bij gedragen aan de recordopbrengst van het jaarlijkse fundraiser gala voor stichting Wereldouders in 2016. Binnen zeer korte tijd diverse, unieke veilingitems en een vrijblijvend optreden van popartiest Sjors van der Panne kunnen regelen.

Opdrachtgever; Directie stichting Wereldouders

Mout

 

Organiseren van de officiële opening van de horeca ondernemig Mout foodhall en Bierbrouwerij in Hilversum. Dit toonaangevend pand werd in het bijzijn van Burgemeester, wethouders, medewerkers en bedrijfsleven feestelijk en groots geopend. Hierbij hebben we de volledige opening verzorgd van een verrassende champagne act tot het gepersonaliseerde bier voor alle gasten.

Opdrachtgever; Mout

NPO

 

Regelmatig binnen de NPO aan evenementen mee gewerkt en zelfstandig evenementen georganiseerd, waaronder seizoenspresentatie, Premiere diner, (Kick offs) Zapp Your Planet, Zappdag op Cinekid, NPOZapp/NPO3 feesten bedacht, georganiseerd en geproduceerd. NPO3/Zapp meets 3FM/FunX Kerstfeest, waarbij het uitgangspunt, verbinding leggen tussen tv en radio, meer dan geslaagd is! Prachtig feest, met meerdere blijvende herinneringen.

Opdrachtgever; NPO

Private party

 

Ook voor uw eigen feest verzorgen wij op maat (thema-) feesten, waarbij alles verzorgd kan worden. Van catering tot styling tot DJ/artiesten. Onze kracht zit in het ontzorgen van de opdrachtgever. Op locatie of bij u thuis zorgen wij dat alles tot in detail is geregeld. Verrassingen op het gebied van aankleding, artiesten en catering zijn onze specialiteit.