DJ Pete H3RO

DJ Pete H3RO is herkenbaar aan zijn altijd lekkere dansbare muziek.

Is je publiek 25/30+, dan weet hij prima het publiek te vermaken met zijn muziek keuze. Funky deep house (lekker loungen) , Nu Disco (de lekkere classics uit de 80’s en 90’s maar dan in een modern dansbaar jasje)  en Tech House (stevige bassline en dansen tot de late uurtjes)  is de muziek die je krijgt als je hem uitnodigt. Overigens altijd in goed overleg, de gasten moeten happy zijn!

Pete is serieus met muziek bezig, en heeft dit jaar zijn eerste 3 releases uitgebracht en er staan er nog een aantal in de planning, uiteraard in de stijl die je kan verwachten als hij gaat draaien.

Op spotify heeft hij ook 2 playlists staan met nummers die je op een feestavond van hem kan verwachten.

Klik hier naar de playlist en zijn nummers op spotify, tevens ook een aantal mixen om te beluisteren op Mixcloud.

 

Z-Bass (Sebas Potters)

Z-Bass (Sebas Potters) werd in 2006 in Amsterdam geboren. Zijn eerste ontmoeting met jogwheels was op een oudejaarsavond 2014/2015 toen hij nog maar 8 jaar oud was. Hij vond het zo leuk dat mensen begonnen te dansen op de liedjes die hij draaide. Voor zijn 9e verjaardag kreeg hij een DJ-workshop in de DJ School Amsterdam cadeau en is hij nooit meer gestopt met het ontwikkelen van zijn vaardigheden.Veel passie, oefening en liefde voor de kunst van het mixen resulteerde in geweldige optredens op verschillende podia zoals AFAS Live, the Box, Escape Amsterdam, Patronaat, Beachclub Vroeger, Cabana Beach Curacao en nog veel meer.Hij werd resident DJ van het evenement Jonge Vogels en draait regelmatig tijdens FRIS-evenementen.

Na het uitproberen van verschillende muziekstijlen, ontwikkelde Z-Bass een echte ‘vriendschap’ met Urban muziek. Old skool hiphop, RnB, Moombahton, Reggaeton en Afro house. Het maakt hem blij en zijn voortdurend groeiend publiek ook. Naast entertainment op het podium, begon Z-Bass in 2016 ook met het produceren van muziek.

Mathijs & Lyam

Mathijs & Lyam (2003)  zijn twee jongens en vinden muziek maken gewoon heel leuk. Draaien is altijd al hun hobby geweest.  In 2016 zijn ze hier serieuzer mee aan de slag gegaan, waardoor ze nu al behoorlijk  ervaring hebben opgebouwd. Ze zijn te vinden op allerlei feesten en evenementen zoals hockey/school en voetbalfeesten, sweet sixteen feesten en 40+  feesten. Ook zijn zijn inzetbaar voor openingen van horecabedrijven.

Qua genre proberen zij hun muziek altijd aan te passen aan het publiek, wat ervoor zorgt dat ze zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken.

Yoeri Leeflang

In 2012 begon Yoeri met het maken en draaien van elektronische muziek in clubs in en rond Amsterdam. Sindsdien heeft hij meerdere releases gehad, bij Armada, Sony Entertainment en ook op zijn eigen label Delicious House Records! In 2017 begon hij ook bij 3FM in de nacht waar hij nog steeds programma maakt, een echt nachtdier dus!

Miles Hofstede

Miles Hofstede (2000) is op zijn dertiende begonnen met draaien op schoolfeesten. Niet veel later organiseerde hij op zijn 15 de zijn eerste dansfeestje voor 16-. Tegenwoordig draait hij op bedrijfsfeesten, events en in restaurants. Miles draait Van Hollandse avonden, tot 80’s ,90’s.00’s en van Jacking House tot Dance. Alles is mogelijk, mede door het feit dat hij beschikt over ca. 30.000 liedjes. Hij draait wel het liefst Jacking house omdat hij daar een avond heerlijk op kan mixen.

Bob Hoogendoorn (fotograaf)

Fotograferen is iets wat Bob sinds zijn 17e al leuk vond om te doen. Het begon allemaal toen hij voor het eerst op reis ging met zijn vriendin. Hun eerste reis naar Thailand leidde uiteindelijk tot het aanschaffen van zijn eerste camera! In 2017 heeft hij besloten om zijn tv-decor werk te combineren met zijn liefde voor fotografie.

Ben je op zoek naar een fotograaf die bij jouw evenement aanwezig zal zijn om de sfeer, gasten en bijzondere momenten vast te leggen? Hij maakt graag de foto’s om deze speciale momenten nooit meer te vergeten! Naast evenementen kun je hem ook boeken voor portretfotografie, bruidsfotografie en bedrijfsfotografie.